Når den er varm nok, skrues der ned for varmen, ogfiskefrikadellerne formes med en spsk - jeg kan godt lide de ikke er for store, men det afgør du jo helt selv
E. n. e. r. g. i. d. h. o. l. p. s. (. I. k. a. t. f. b. ø. ). 2. 7. 0. K. j. u. ,. %. F. 5. 3. y. 4. P. S. 1. D. m. æ. ½. c. v. U. T. B. H. L. å. 6. J. -
Rør farsen sammen medchili, forårsløg og koriander. Fjern kernerne i den røde chiliog snit den fint. Kom hakket koriander og cashewnødder i salaten og servér til fiskefrikadellerne sammen med ris
Der er forresten langt fra de mediterranske basilikumblade vi bruger herhjemme til de thailandske, så ønsker du en autentisk thairet, så skal du helt klart købe de thailandske)
Flæk chilien, fjern kernerne, hak chilien fint og kom den i saucen sammen med hvidløg. Skær kyllingen i små stykker og mariner det med marinaden lad den gerne stå så længe som muligt
Kom en sojasovs på og den sødechilisovs , ikke spare på det. Lad det koge ind imens at du stadig vender kødet et par minutter mere , det må ikke stege for længe , så bliver de tørre , de skal kun lige gennem steges
Ogmed den smule man bruger, tænkte jeg at det jo nok hår alligevel. Indimellem sker det, at jeg får lyst til noget dyppelse til enten mine gulerodsstave, salaten eller noget helt tredje
Chili con carne er spansk og betyder faktisk bare chilimed kød. Smag til med salt og peber og evt. Chili con carne er en ret der kan blive meget stærk – du bestemmer jo selv – men som samtidig er fyldt med rigtig meget smag – velsmag
Det giver dig et dårligt kredsløb og kan føre til hjertekramper, blodprop i hjertet og slagtilfælde. Alle bør prøve at undgå mættet fedt, da det giver åreforkalkning, som fører til forsnævring af kroppens pulsårer
O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.