Kom soya, limesaft, tomat, balsamicoeddike og hvidløg i en blender og blend det hele sammenSmag det med fordel lidt til - den skal være lidt sur, men smagen ændre sig meget, når tomaten ogsoyaen bliver varm
Laksen er krydret med soya, limesaft, paprika ogingefær. Paprika ogingefær (jeg brugte pulver). I aftes fik vi laks til aftensmad, og jeg ville prøve at krydre den med noget nyt
Laksen er krydret med soya, limesaft, paprika ogingefær. Paprika ogingefær (jeg brugte pulver). I aftes fik vi laks til aftensmad, og jeg ville prøve at krydre den med noget nyt
-. S. å. e. r. d. t. i. l. n. u. o. p. s. k. f. a. C. M. y. A. m. E. g. ,. ø. h. v. D. b. c. q. O. j. N. J. æ. B. L. Q. K. 2. I. ½. 1. /. 4. 0. 3. F. H. R. V. 5. 6. 8. 9
Rens løg, hvidløg, peberfrugt og bladselleri. Jeg brugte den mørke pakke soya (det er udelukkende farven til forskel, indholdet er præcis det samme) til denne opskrift og nu er hovedbruddene i gang for at få anvendt den sidste pakke til et nyt projekt
Denne laks serveret med friske salater er bestemt ikke noget jeg har lavet for sidste gang. Her i sommerens varme, er det super lækkert med nogle lidt lette retter i stedet for store fede bøffer med flødekartofler
Kom olie og hvidløg i en gryde og sauter hvidløgene under svag-mellem varme til de bliver bløde. Anret laksefiletterne på et fad, hæld smørsaucen over og drys med finthakket persille/oregano
Husk du kan se mere til min ”køkken-kunst” lige her-. Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefærog grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
-. -. -. -. -. -. -. -. I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. n. f. m. c. h. i. o. u. ø. t. s. H. b. U. p. D. k. B. J. O. '. A. K. L. M. y. G. æ. w. 3. 0. 5. ,. 1. 6. 2. 8. (. ). /. S. 4. F. P. T. 7. N. E
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.