Bankekød med rodfrugter
Saesonforgodsmag.dk
Saesonforgodsmag.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g mellemskært oksekød, for eksempel bov eller tykkam i skiver
  • 5 løg, ca. 500 g
  • 7-8 pastinakker eller persillerødder, ca. 750 g
  • 3-4 gulerødder, ca. 350 g
  • 350 g kålrabi eller knoldselleri
  • Friske laurbærblade
  • Sort peber
  • 6 friske laurbærblade , evt. tørrede
  • 2 mørke øl, stout eller classic, ca. 7 dl
  • 1 dl hvedemel 
  • 1 spsk groft salt
  • 2 tsk peber
  • 50 g smør 
  • 2 spsk olivenolieDrys
  • 1 stort bundt persilleTilbehør
  • Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.