Vi har lavet pulledpork før, men denne gang startede jeg den i ovnen grundet andre gøremål. Dette gav heldigvis mulighed for at lave foodmayhem's killer BBQsauce
Rør mayonnaise, chilisauceog salt til en dressing. Og det fantastiske er, at denne pulledpork IKKE tager hverken halve eller hele dage at lave men sølle tre timer
Tilbehøret til klassisk pulledpork er coleslaw, hvilket er noget jeg aldrig har kunne lide og Tommi var heller ikke vild med tanken om hvidkål og gulerødder i dressing, men han spiste det både om aftenen ved gæster og rester til dagen efter til frokost og indrømmede at det smagte godt
P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. -. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt med Pulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
Bland mayonnaise ogchilisauce sammen til en dressing. sød chilisauce. Læg en god portion coleslaw på bunden af bollen, dernæst en god portion pulledpork, syltet agurk og ringe af rødløg
Mør og saftig pulledpork af skinkesteg tilberedt i stegeso. Denne opskrift er i virkeligheden ikke så anderledes, udover at den er lavet af julens rester – nemlig en god klassisk skinkesteg med svær, og herudover tilberedt i stegeso
Men det mest spiste er nok pulledporkog måske pulled beef. Det er både okser, grise, lam, kyllinger og kalkuner der bliver trukket – ja, sågar laks kan trækkes
Saucen skal være sur, sød og stærk. Sauce. Idag kan du købe pulledpork færdiglavet i supermarkedet, men at lave den selv er klart det bedste og billigste
Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – ognoget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.