De første julesmåkager er bagt og smagt, det vil sige at de næsten allerede er spist. Dejen lavede jeg lørdag morgen og de lækre og sprøde finskbrød blev bagt ved kaffetid søndag eftermiddag
Uhm, den må være sendt fra Himlen. Hindbærmoussekage fra Byens Bedste Kager. Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
- med hele to slags ostNemlig hytteost og emmentaler. For efter at have haft mafiaen på brunch sidste weekend, så havde jeg lige en god rest emmentaler i køleskabet, som ikke rigtig var blevet rørt siden
Jeg elsker brød og boller, der er fyldt med lækre ting. Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævede valnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Jeg lovede mig selv da jeg startede denne blog at jeg ville gøre mit bedste for ikke at skrive den samme opskrift ind to gange, denne blog er ment som en samling af alt det mad som jeg gerne vil lave igen, ikke en liste over hvad jeg spiser hver dag
Er I klar på endnu en omgang madpakke-inspiration. Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Så kommer opskriften. på den lækre banankage, jeg havde med til mine forældre i Kolding. Udgangspunktet var en rest nougat og nogle bananer, der trængte voldsomt til at blive brugt
E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K