Kylling fileterne skæres i tern/strimler og steges få sekunder i en pande med smeltet ghee. En indisk curry ret, har ikke en skid tilfælles med krydderiet ”karry”
E. n. f. r. e. d. a. g. s. k. l. i. ,. o. m. æ. t. p. å. h. j. w. b. ø. D. y. V. v. u. I. -. (. ). 4. 8. 1. 0. 2. ½. F. S. G. M. z. O. K. R. c. 3. J. P. N. H. U. 9. B. T. r g
F. o. r. t. i. d. e. n. h. a. j. g. l. v. m. f. å. y. u. s. ,. k. b. p. -. ø. D. w. E. æ. (. 4. ). 3. /. O. c. 1. ½. 2. z. K. S. N. 7. 8. T. H. 5. R. 6. é. 9. L. 0. e g
Kryder med salt og peber. Spæd til med hønsekødsfond ind imellem. I et ildfast fad lægges de frosne ærter samlet herefter kyllingestykkerne og tilslut de halve kartofler
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende ogtilmedlækker smoothie. Denne gang er det blevet en rigtig grøn en af slagsen med smag af banan, avokado og appelsin
I. s. i. d. t. e. u. g. f. k. j. a. p. r. ø. v. n. y. o. ,. h. l. m. æ. D. S. Å. J. F. x. å. b. K. (. -. ). R. 1. 0. H. ½. 3. ". c. 6. 4. 2. P. L. B. V. 8. 9. T. 5
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Det her er en ny og anderledes tærte, som jeg har lavet et par gange. Den smager virkelig fantastisk, men nu elsker jeg også chorizo i alle kombinationer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.