Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineretkartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Minlivret er ganske enkelt alt, hvad der kommer medkartoffelmos. Mos og pisk kartoflerne – brug ikkeelpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk
Fyldt med saft og kraft, og perfekt til dem som ønsker at brødet virkelig skal smage af noget. Det var ved at være lidttidsiden at jeg sidst havde bagt et brød, og jeg tyede derfor tilRikke Grybergs fantastiske bog "Byens bedste brød og kager"
Pas på medikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindeligkartoffelmos. Herefter knuses kartoflerne med en grydeske, og blandingen røres rundt til en mos
Kog kartoflerne i vand til de er godt møre. Pisk æggene i mosen. Hæld mosen i 4 smurte skåle og bag dem i ovnen, indtil de er godt hævede og fået farve
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. o. d. h. v. e. r. a. g. s. m. t. å. k. f. l. ,. p. b. c. n. O. j. u. M. 3. 2. 0. 1. B. ø. (. –. ). 5. æ. L. K. H. T. S. R. y. -. D
Jeg kan klart anbefale denne lille ret, som i den grad mætter, og med det lækre cremede element fra fyldet, bliver det en smagsoplevelse for alle smagssanserne
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Skær dem i grove stykker og læg dem i en gryde med vand i, så det lige dækker. Prøv en lidt sundere udgave af den klassiskekartoffelmos og lav den af søde kartofler og gulerødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.