Medaljoneraf svinemørbrad med kartoffelmos1 svinemørbradPeber3 kviste timian7-800 gr kartofler2 dl græsk yoghurt4 spsk olivenolieAfpuds og skær sener fra mørbraden. Skær medaljoner på 5-6 cm tykkelse
Mens I måske lader jer fristen af de små medaljoner, så kan jeg benytte lejligheden til at takke for den fine interesse for sengetøjet fra Milk Copenhagen
Lidt rugmel, kikærtemel eller fuldkornsmajsmel til panering afmedaljonerne. Vend kyllingemedaljonerne i mel og steg dem på en pande i fedtstof, til de er sprøde og lækre
Puds mørbraden af, og skær den ud til medaljoner. Svøbt i en fløjlsblød kåbe af gorgonzola, med en hat af ristede svampe, skal en lækker saftig mørbrad hvile på et leje af velsmagende kartoffelrøsti, inden den skal udgøre denne aftens hovedmåltid
Et par bøffer eller medaljoner går fint til dette formål. lære at mestre flere af retterne fra restauranten i "Opskrifter fra Ricemarket" og jeg strøg derfor forbi den asiatiske købmand på Istedgade, Vesterbro på vej hjem fra arbejde for at tanke op til aftenens projekt
Opskriften er udarbejdet af Pernille Bækgaard. 1. Varm 1 spsk olie i en gryde. 2. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg
Medaljonerne tages af panden og dækkes med alufolie. Kalvemedaljonerne drysses med knust grøn peber. Cremen anrettes ovenpå medaljonerne og serveres med de kogte kartofler og ugens salat eller ugens grøntsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.