I går da mine forældre kom til aftensmad havde min mor om dagen været på Ingerslev torv, hvor hun havde købt 1 kg fine små cornichoner. Jeg satte mine sylteglas ind i ovnen i 10 minutter ved 120 grader
Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt med Pulled pork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
Efter at have læst denne opskrift på en omgang hjemmelavet Dulche de Leche på "Kinnas" lækre blog. Dulche de Leche er en sydamerikansk karamel-sauce som indkoges af mælk og sukker
Til aften blev det tid til Moules Mariniéres, en fransk bistroklassikker, som vi begge elsker. Der findes med garanti mange forskellige udgaver af retten, og jeg har derfor lavet denne udgave med lige nøjagtigt de ingredienser som jeg forbinder med denne ret
Ja, nu er det ikke noget vi normalt gør det store nummer ud af herhjemme. Oprindelsen for dagen er som jeg kan forstå lidt forskellig fra land til land, men jeg må indrømme at jeg ser det som en opfindelse gjort af blomsterbutikkerne
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthen verdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine krafter er blevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Til aften stod menuen på en sand "tøm-dit-køleskab"-klassiker. nemlig Bulgursalat. Det vil nu sige, at vores køleskab er tæt på at være tømt for grøntsager, der er faktisk ikke mere end et par løg, et halvt bundt asparges og en agurk tilbage
De så flotte og spændende ud, men må indrømme at mine smagsløg ikke var enige. Til aften stod den på en let pastaret, og den tog ikke lang tid at bikse sammen, da forarbejdet blev lavet i går aftes mens culotten var i ovnen
Jeg er ikke bleg for, at indrømme at jeg normalt aldrig bager mine tortilla pandekager selv, men kødsaucen smages til med egne krydderier og salsaen laves af en rest modne tomater fra vindueskarmen
Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med på arbejde imorgen. Jeg syntes jo, at de hårdt arbejdende mænd også skulle mærke, at jeg er gået på barsel