Gris & frisk spinat med æbler
Gourmet Diner
Gourmet Diner
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Gryderetten
  • 2 kg Svinekød i tern
  • 3 ds Hakkede tomater
  • ½ l. Piskefløde
  • 600 G. Brune champignon
  • 300 G. hakket løg
  • 6 fed Hvidløg
  • Paprika
  •  
  • Salat
  • 500 G. Frisk spinat
  • 8 stk Æbler
  • 1 stk Rød spidskål
  • 400 G. Ærter
  • 1 stk Citron
  •  
  • Rodfrugter
  • 2 kg Rødløg
  • 2,5 kg Jordskokker
  • Bredbladet persille
  • 2 kg Gulerødder
  • 2 stk Knoldselleri
  • 3 stk Aubergine

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.