I sidste uge eksperimenterede jeg med at bage grove knækbrød. Knækbrødene har en perfekt sprødhed og knaser på den helt rigtige måde, når du tager en bid
Danske æbler er i sæson, og det kan der komme meget god mad ud af. Pragteksemplet er disse æbleboller, som rigtig kan få smagen af det danske efterår frem
Hjemmelavede Müslibarer – igen fra vores venner hos nemme at lave, og smager utrolig lækre, og dejligt alternativ til de muslibarer man kan købe der er fyldt med sukker
marokkansk tagine m “brændt” aubergine. Her er en klassisk marokkansk opskrift. Lergryderne med det koniske låg – taginerne – står og simrer over kulbækkener eller gasblus i timevis overalt i Marokko, men så længe behøver det ikke at tage at lave denne ret
Det her indlæg virker måske lidt malplaceret… Lakridssmåkager. – Det er jo jul. - Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen