Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
200 g. bællede ærter20 g. mandler2 spsk. oliven olie2 spsk. ricotta elle flødeost20 g. revet parmesanost4 blade myntesaft fra 1/2 citronhavsalt og friskkværnet peberBlancher ærterne i 30 sekunder og kom dem derefter i kold vand for at stoppe kogningen
. Må lige dele denne supernemme, men yderst lækre, dip med jer. Jeg synes ofte, dips bliver for “bløde” i det, så jeg tilsætter gerne sprøde nødder, når jeg kan komme til det
Ærtepuré. Sponsoreret af Friland Økologi. Man spiser jo også med øjnene, så farver skal der ikke mangle. Som i måske har set/læst, var jeg i sidste uge på gårdbesøg, og det var ikke bare hvilken som helst gård, men en ægte Frilandsgård med skønne ØKO grise
Disse dage går meget med madskolerne, så der bliver ikke så meget tid til selv at gå i køkkenet. Efter sådan en dag med en masse skønne børn, der er rigtig meget gang i, er man en smule brugt og træt, når man vender hjem
saltbagte nye kartofler m vilde ris og ærtepuré. De saltbagte kartofler er her serveret med vilde ris. Men de kan naturligvis spises til mange andre ting som frikadeller, postejer, gratiner, bønner, linser etc
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Mine tre søde veninder fra Sjælland. kom og besøgte mig Pinsedag til en forsinket fødselsdag. Lidt af en rejse da regionaltoget fra Odense ikke kører hele sommeren og de derfor skulle en tur med togbussen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.