Sommertærte med spidskål, aspargesog sprød bacon. En fantastisk lækker madtærte mednogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
T. V. 2. '. s. n. y. e. p. r. o. g. a. m. ". C. c. i. l. d. k. u. b. h. v. f. D. t. ,. I. P. H. å. ø. j. æ. (. 4. ). z. 1. /. 6. O. S. F. 9. 0. B. 3. N. A. Å. -. 5. K
S. å. e. r. d. t. a. s. ø. n. g. ,. o. i. f. m. j. B. l. y. k. I. u. p. v. h. b. V. æ. q. D. c. M. (. 4. ). 1. 6. 2. /. F. T. è. 5. 0. H. 3. L. -. E. 7. 8. K. 9. N. P. A. e g
Pisk æggene sammen med vand, salt og peber. Lad dem sætte sig let, inden du fordeler de grønne asparges, som du lige har skåret i mindre stykker, smuldret feta og baconstykkerne
Baconsvøbte asparges kan laves på millioner af måder. Og det smager fantastisk. Asparges i bacon. Share with friendsFacebookTwitterGooglePinterestTumblrPrint
Læg kyllingen ovenpå salaten og pynt med agurk, tomat, citron ogaspargesruller. For mit indre øje så jeg et smukt stjerneskud (uden brød) og tænkte at det kunne være lækkert – men med kylling i stedet for fisk
Jordskokker, i meget tynde skiver. Læg hele aspargesog derefter fersk bacon ovenpå. Asparges. De der købe-pizzaer og pizzaer fra pizzeria, det siger mig ikke rigtigt noget
1 stor kylling 4 skiver bacon 75 g champignon 4-5 andelevere 2 små skalotteløg 1 fed hvidløg Lidt olivenolie Salt Peber Lidt frisk persille Lidt frisk timian 3 skiver hvid brød uden skorpe Mælk 1 […] 4 personer
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.