knækbrød og andet bagværk

knækbrød og andet bagværk

Hjemmelavede rugbrød

Hjemmelavede rugbrød

Rugbrødet er bagt med rugmel og sigtemel som giver en syrlig smag. Brødet er saftigt, har en flot ensartede krumme og en pæn skorpe med en flot mørkebrun farve

Cookies med peanutbutter og mørk chokolade

Disse vidunderlige og lækre cookies med peanutbutter og mørk chokolade smager helt vildt godt. De har en skøn sødme og kombinationen af peanut og mørk chokolade er genial

Juleboller – Ernæringsforbedret

For nogle dage siden bagte jeg disse super skønne ernæringsforbedrede juleboller. Jeg er vilde med juleboller, dog er de traditionelle ikke særligt sunde og proppet med tomme kalorier fra smør og sukker

Grove pebernødder

Fedt indholdet er reduceret og fedtsammensætningen er forbedret ved at jeg har anvendt vegetabilsk fedtstof (det gode fedt) frem for animalsk fedtstof (det dårlige fedt)
Sunde jordbærkager

Sunde jordbærkager

Disse jordbærkager er virkelig lækre og smager helt fantastisk. Jordbærkagerne er lavet på en bund af mandler, et fyld af pecannødder og toppet med jordbær/banan is lavet på frugt
Appelsinkage med mandelmel

Appelsinkage med mandelmel

Når appelsinerne er møre hælder du vandet fra og lader dem køle af. Denne appelsinkage med mandler er meget nem at lave, men kræver dog lidt tålmodighed da tilberedningstiden er lang, men til gengæld lover jeg dig at appelsinkagen er hele ventetiden værd
Muffins – Stenalderkost

Muffins – Stenalderkost

Stenaldermuffins er meget grove og kompakte som giver en god og lang mæthedsfornemmelse. De er søde og har en skøn nøddeagtig smag
Grove knækbrød

Grove knækbrød

Knækbrødene har en perfekt sprødhed og knaser på den helt rigtige måde, når du tager en bid. Jeg har brugt de kerner og frø som jeg lige havde i skabene, men du kan sagtens skifte solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø og sesamfrø ud med andre frø og kerner, hvis du fortrækker det