Kyllingebryst med fetaPakket ind i bacon. Kylling igen. jada. kylling er en alt for overset kødsspise, og det ender for det meste "bare" som en lørdagskylling med pomfritter, og det er da syn, når der er så mange muligheder i det
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Denne ret her hedder hjemme hos os. Lady og Vagebond mad. ). jeg tænker i selvfølgelig godt kan regne ud, at det er fordi det er den ret de to søde hunde spiser
Har bagt disse lækre Pirogger der skal nydes i ferien. De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød
Da jeg fornyligt er blevet opereret - igen, denne gang for brok, som følge af sidste operation, hvor jeg fik fjernet min galdeblære, har maden herhjemme vist gået lidt på bedste beskub
I dag kommer der en skøn opskrift på enchiladas som vi elsker herhjemme. Da jeg begyndte at lave det fandt jeg en masse forskellige opskrifter hvori jeg kunne få inspiration og har siden udviklet den til vores helt egen
Dette er en god dansk klassiker forklædt som asiatisk mad. Retten er lidt spicy og kun børnevenlig hvis børnene er vant til at spise krydret og lidt anderledes, men det er en sjov ret at servere til veninderne
Uhmm, de smagte rigtig godt. Til 5 personer500 g hakket oksekød200 g brune markchampignon eller en anden slags svampe2 fed hvidløg1 lille fint hakket løg10 hakkede soltørrede tomater3 spsk koncentreret tomatpuré1 tsk timian1 tsk basilikum200 g babyspinat1 maggitern½ tsk sukker½ dl hvidvinsalt og peber1 pakke friske lasagneplader2 dl fløde150 g revet pasta ostHvidløg og løg svites i olie og kødet tilsættes og brunes
Denne opskrift stammer fra ugebladet Hjemmet. Og ja, vi kan godt blive enige om, at det ikke er særlig hip at hente sine opskrifter der, men ikke desto mindre leverer de gang på gang nemme hverdagsretter, der smager af lækker mad
Her kommer en lækker lille sag, som er i familie med de gode gamle tortillas, men er bagt i ovnen - og uden færdigkrydderi fyldt med e-numre (ikke at jeg er for fin, til at bruge det i ny og næ