E. n. l. u. f. t. i. g. a. k. e. m. d. v. b. o. -. s. D. j. r. L. ,. æ. y. h. p. I. B. 5. 0. 1. å. U. ø. ". 3. M. c. A. T. 2. 8. N. S. /. 4. ½. P. H. F. O. R. (. ). V. K
The post Lagkagemed limecreme, jordbærmousseog marcipan appeared first on Grydelappen. Limecremen er en stor portion, og næste gang vil jeg halvere den til sådan en almindelig lagkage – jeg smeddog det overskydende creme i fryseren og har allerede bestemt hvad det skal bruges til
L. a. g. k. e. m. d. c. h. o. l. b. u. n. ,. å. æ. r. -. j. s. f. i. D. y. t. p. P. ø. J. v. H. S. M. K. (. ). 1. T. 2. 3. I. x. 0. 4. 5. A. F. O. ½. 6. B. R. N. 9. %. 7. 8. V. /
Opbyg din lagkage ved at lave et lag med choko/orangecreme og knuste makroner og et lag med choko/orangecreme og bananskiver (eller skiver af bær, hvis det er den årstid)
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Ideen kom ret spontant, da min mor absolut mente, at jeg burde bage en kage hun kunne tage med på arbejde (hun har åbenbart gået og pralet lidt - af en eller anden grund)
Dejen bages straks i tre bunde på bagepapir eller i lagkageforme. Det er første gang jeg har lavet kage med mousse og første gang, at jeg har overtrukket med frosting, så jeg er egentlig godt tilfreds med resultatet
Min far kan hverken lide fondant eller flødeskum, så da min mor bad mig lave en lagkage til fejringen af hans fødselsdag, måtte jeg jo lige tænke over hvordan det så skulle være når nu jeg ikke måtte lave en traktor i fondant (han er landmand)
LAGKAGEMED JORDBÆRKOMPOT OG NOUGAT-CHOKOLADEMOUSSE. Placer den ene mandelbund på et lagkagefad. Tilsæt nødderne og rør rundt til nødderne er dækket med karamel
Den pyntes med. Smelt et glas ribsgele og kom det over frugterne. 8 æggeblommer piskes med. 6 tsk bagepulver og. 75 gram kartoffelmel røres i og hældes i en bradepande30*40 eller to springforme af 25 cm. 8 æggehvider piskes sammen med. Drys med 200 gram hakket hasselnødder. Afkøl kagen og kom den i fryseren til 1 time før servering. ½ 38 % cremefraiche og. 8 æggeblommer piskes med. 6 tsk bagepulver og. 75 gram kartoffelmel røres i og hældes i en bradepande. 8 æggehvider piskes sammen med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.