Papadellemedricottaog salsiccia – måske ikke den pæneste ret, men den smager fa’me godt. 1 salsiccia 250 g ricotta Frisk pasta 75 g friskrevet parmesan Friskhakkede krydderurter efter smag Salt Peber Sæt vand til at koge, ogkog pastaen deri
vendes kødbollerne tilfældigt rundt i fadet og pensles igen med marinaden. Det asiatiske køkken er så fuld af smag ogmed hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Kødboller. Anret det hele på en tallerken og drys med persille eller dild. Når det regner og rusker udenfor, er det en sand lise for sjælen at spise en god varmt ret
Det blev derfor kødboller lavet af kalvekød, og dertil en tomatsovs med lidt fløde og hvidvin. Louise kom forbi i formiddags med lækkert brød fra Emmerys og så formåede vi, at fordrive et par timer eller tre med at få vendt verdenssituationen
Det var en almindelig klassiker - kødboller i tomatsauce (min veninde med allergi må få pesto på i stedet for) med frisk pasta, og det blev så mit start punkt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.