Da jeg var lille skete det ofte at min venindes mor lavede kiksekage når vi sov sammen i weekenden. Den blev lavet af rå æg og en ordentlig portion palmin, men smagte fantastisk
Det blev derfor til æg istedet, og det klædte dem nu egentlig meget godt. Herefter trilles massen til kugler, eller æg og overtrækkes med hvid chokolade og drysses til sidst med rå lakridspulver
Bacon og æg er en meget velkendt morgenmads klassiker i det meste af verden. Hvis du holder af bacon og æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Bacon og æg”
Fyldte æg m. Æg er en all-time klassiker, men hvorfor ikke pifte æggene lidt op. Fyldte æg er noget af det nemmeste at lave – hvis man da ellers kan finde ud af at koge et æg
Kiksekageudenæg eller ovn. Så da min mand luftede ideen om kiksekage var jeg noget tilbageholdene. Chokolade-fløden hældes over den kolde kiksekage og den stilles på køl igen i 3-4 timer. Navn på opskriftKiksekageUdgivet den 2016-04-26Forberedelsestid 5HTilberedningstid 0M Samlet tidsforbrug 5HGennemsnitlig karakter 5 Based on 1 Review(s)
Er du utryg ved at bruge rå æg i kage, så brug pasteuriserede æggeblommer. Kiksekage kan laves med palmin og kakaopulver, men bliver så meget bedre med rigtig chokolade og smør
Er der en bedre måde at nyde dagen på end med en lækker klassisk kiksekage dog m. Jeg er solgt, og hvis du vil prøve en kiksekage med orange-twist, så er det bare at komme i sving
Her er en nem og hurtig opskrift på æg i portobellosvampe bagt i ovnen. De er super lækre til morgenmad eller brunch og svampene giver en virkelig god smag der spiller rigtig godt sammen med æggene
Slå et æg ud i hver skål, og drys med salt og peber. Servér dine brunch æg med ristet rugbrød. 12 æg. 1Til 2 stk 2 skiver tomater 3 skiver bacon 2 æg salt peber rugbrødLæg en skive tomat i hver skål – skålen skal kunne tåle at komme i ovnen. Bag dine brunch-æg i ovnen ved 200 grader i ca. 13-15 minutter, til æggene ikke er flydende mere
D. e. j. l. i. g. r. ø. n. s. a. t. m. d. p. æ. …. k. o. å. b. c. M. h. v. ,. u. S. J. f. O. ”. L. G. C. Æ. –. (. 1. ). 2. -. 3. 4. ½. é. y. 8. 0. T. K. R
Rør derefter flormelis og æggeblommer i chokoladen indtil massen bliver blank og glat. Selvom kiksekage måske hører firserne til, så har jeg for nyligt lavet en, og den smagte bare godt
Nu tilsætter du passata, samt lidt salt og lægger låg på. Læg et lag lasagneplader i bunden af fadet, hvorpå du fordeler kødsovs, så bechamelsauce og til sidst lidt revet parmesan, samt nogle små smørklatter
Jeg ved ikke, om det kun er på grund af, at den serveres skidenlørdag, at den hedder, som den gør, eller om det også har lidt med udseendet at gøre, for hvis du blot serverer æggene med sennepssovsen – uden at skære æggene over og uden grønt – så ser den knap så indbydende ud
Det er super delikat at dyppe sin baguette eller tartine i den bløde æggeblomme. Estragon bruges ofte i opskrifter med fjerkræ, æg og i dressinger, marinader og kryddereddike
I år har jeg prøvet kræfter med den traditionelle og klassiske danske påskeret ‘skidne æg’. I virkeligheden en rigtig nem frokostret, der består af smilende æg og en opbagt sennepssovs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.