Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge feta, mozzarella eller lignende i stedet. Grov galette med porrer, bacon og ost / Spinat galette med svampe, feta og laks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsost ogpinjekerner / Små galetter med fyld
Læg et par spinatblade i bunden af hver tærte og fyld ud med et par skiver gedeost. Top med skiver af grønne asparges i passende størrelse (og husk at knække den seje bund af først) drys medpinjekernerog pensl med en blanding af honning og chiliolie (alt efter chili-trang kan lidt af olien erstattes af alminelig olie)
Rugbrødssandwichen er fyldt med frisk spinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen og ristet i parisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
Pensles med olie. Læg spinat på efterfulgt af semidried tomat og smuldret gedeost. Dæk med ricotta. Mini pizza med ricotta, gedeost ogspinat1 rulle færdig pizzadej2 spsk olivenolie2,5 dl ricotta100 gr gedeost100 gr babyspinat100 gr semidried tomatUdstik dejen i mindre cirkler. 100 gr babyspinat
En ordentlig omgang søde, karamelliserede rødløg og toppet med frisk rosmarin og skiver af gedeost, der langsomt smelter og gratinerer lidt inde i ovnen
Tilfør krydderurt, fenikkel, løg, gedeost, gulerødder, blomkålsstykker- og stilke smat spinatblade. Min bror og jeg fodrede hønsene hver dag med mælkebøtter og særudvalgte madrester og min far satte dem på pinden hver aften
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Tortellini á la créme (med s. Denne spinat/mango salat er endnu en af mine yndlingssalater, og den går til sådan cirka alt – lige fra kylling, til bøffer, til fisk
Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom. Mad boller med skinke. For det meste bager jeg selv – og det er altid grovbrød jeg bager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.