Jeg har først for nyligt "opdaget" fennikel, og er virkelig vild med den anisagtige smag. Det kan godt være lidt svært med en kniv, så prøv dig frem med et mandolinjern, hvis du har sådan et
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Lav eventuelen ekstra stor portion, så du har tilfrokostendagen efter. Sådan gør du. Salaten er enkel at tilberedeog går godt til stort set alt kød, ligesom den fungerer rigtig fint til f
Smag til med lidt jomfru olivenolie, salt og peber. Gem lidt af denoverskydende saft tildressingen. Smag til med jordnøddeolie, appelsinsaft, salt og peber
Fennikel vandmelon salatGræsksalat a la PaleolivetJordskok-salatRevetrødbedesalatFintrevetrødbedesalat med vindruerRødbedesalat med stjerne-anisRødkålssalat med mandarinogkarseSalat med skorzonerrødderSpidskålssalat med abrikoserSpidskålssalat (Lilla) med gulerødder ogblommerSpiralsalat med kinaradisseSuper salat m spidskål, fennikelog ristede mandler
Pisk en dressing af honning, olie ogappelsinsaft i en stor skål og smag dentil med salt og peber. Skær skrællenogden hvide hinde af appelsinerneog skær kødet i tynde skiver
Boller i karry, på en pizza, i pitabrød eller til spaghetti med kødboller i tomatsovs, men her er de altså brugt i en frisk salat med romainesalat, avocado, tomater, edemamebønner og parmasanflager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.