{ Kaffe-karamel mousse kage } med brændte mandler og glaze
Jordbærkagen
Jordbærkagen
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Mandel dackoise
  • 95 g æggehvide
  • 35 g sukker
  • 105 g mandelmel
  • 35 g florsukker
  • Karamel creme
  • 50 g sukker
  • 15 g vand
  • 160 piskefløde
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 60 g æggeblommer
  • 1 blad husblas
  • 1/4 tsk salt
  • Brændte mandler
  • 100 g mandler
  • 50 g sukker
  • 15 g vand
  • Kaffe-mousse
  • 80 g stærk brygget kaffe
  • 20 g sukker
  • 55 g æggeblommer
  • 2,5 blad husblas
  • 100 g mælkechokolade
  • 175 g pisket flødeskum
  • 25 g italiensk marengs (æggehvide-sukker)
  • Glaze
  • 100 g fløde
  • 150 g sukker
  • 175 g glukose sirup
  • 90 g vand
  • 10 g gelatine pulver
  • 50 g kakao

Instruktioner

Kommentarer

  • voherreselv

     - 

    Hvor mon opskriften.er på Sarah.Bernard

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.