Endnu en superlækker, og helt enkel salat - som både gør sig godt som tilbehør til grillmaden på en god sommeraften, men som også er rigtig fin at spise alene
Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er med grønkål og fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Denne fennikelsalat er en salat med en karakteristisk smag – på den gode måde – og den smager godt til grillede eller stegte retter, så vinvalg afhænger naturligvis af, hvilken mad du serverer salaten til
En super lækker og meget sommerlig salat. Opskriften er fra Sæson for god smag, men har lavet mine egne rettelser, så det passer til hvad vi har lyst til, og har i køleskabet
Denne sprøde og friske salat overrasker meget. Og denne sprøde salat er utrolig nem at forberede. Bland fennikel med de øvrige ingredienser og lad salaten stå i køleskabet 15 - 30 minutter inden servering
Her på en bund af porrer ogdild i mascarpone. Saucen bliver cremet og virkelig lækker, og det er en rigtig god måde at servere fisk til en fiske-begynder
ketchupEt stort bundt dild - finthakketMælkeproduktet smages til med salt, peber, sennep, eddike, ketchup, sukker, hvidløg og blandes med det hakkede løg
Rør creme fraiche med citronsaft, dild, salt og peber. I denne har jeg asparges og majs, men grøntsagerne kan sagtens skiftes ud med dem, du bedst kan lide
D. a. v. i. h. d. e. g. æ. s. t. r. l. f. ,. j. b. n. k. o. m. p. H. å. ø. J. u. y. (. -. B. ). c. S. 1. 0. 2. 8. %. K. C. M. O. E. R. V. L. N. F. U. I. 3. z. A. w. |. ". P
Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.