I går aftes stod menuen på en ny udgave afsvinemørbradi fad, og det blev nu egentlig en succes. Der drysses endvideremed masser affrisk hakket persille og lidt mere salt og peber
Afpudssvinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Dryp med resten afolien og krydr med salt, peber og oregano
Årstiderne havde igårmeddeltmig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vilsige, halvdelen af dem
Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskriftfinder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten afmarinaden, bouillon og fløde og smagt tilmed salt, peber og paprika
Tag bacon op af gryden, hak løgene fint og steg dem i fedtet ved svag varme indtil de er klare. Svinemørbrad skæres iskiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie
Serveres som tilbehørtil et par skiverafsvinemørbraden og drysses medlidtfrisk hakket persille. Svinemørbradenafpudses for sener og løst fedt, hvorefter der laves et dybt snit på langs
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. l. ø. b. e. t. a. f. K. r. s. H. m. n. h. v. d. j. g. æ. p. ,. o. k. y. D. å. S. u
Tilsæt svampe og fløde, smag tilmed salt, peber og masser af hakket persille og timian. Tilaften skulle vi have en rigtigefterårs-inspireretaftensmad, hvor de lækre danske æbler som efterhånden er fremme skulle indgå
Retten er hurtig at lave og smager af en masse. svinemørbrad. Denne ret er bygget op omkring en smagfuld, sød og spicy glaze, der gør sigrigtig godt sammen med mørbrad, nudler og grøntsager
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. G. n. o. c. h. e. r. a. f. m. b. s. l. u. t. v
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. ø. d. s. k. a. l. v. æ. r. e. f. t. g. ,. n. m. b. o. u. å. p. M. h. y. j. 1. (. ). 2. c. L. P. S. H. V. -. ) l
Afpuds mørbraden og smør den indihvidløgsblandingen. Jeg synes, at svinemørbrad er et fantastisk stykke kød, fordi det kan tilberedes på så mange forskellige måde
Svinemørbrad (afpudset). I mens krydres kødet med salt og peber og steges ved først hård og derefter jævn varme i en blandingaf smør og olie, til der er en god stegeskorpe og den er den farve, som man nu holder afindeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.