- en sund og fiberrig ven til madpakkenFor efter mange morgener med flydende føde grundet varmen, så fik jeg pludselig en ustyrlig lyst, tila t bage et godt brød til madpakker og frokost
Lækkert speltbrød med udgangspunkt i Rikke Bergs "Byens bedste brød". Når der går bageri i den, så kommer der lidt forskelligt ud i den anden ende, og denne gang endte det med et speltbrød
J. e. g. s. t. a. r. d. p. å. E. n. æ. i. &. S. u. h. l. H. v. o. m. 2. 0. 1. 3. T. k. j. y. f. ø. I. b. M. ,. -. c. V. ". D. F. Y. (. O. ). 7. B. N. Æ. *. L. R. '. 5. °. é. Å. /. A. 4
Jeg fandt dette kæmpe speltbrød i en af mine gamle opskriftbøger. I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
H. e. r. o. p. s. k. i. f. t. n. å. l. u. g. j. b. ø. d. m. y. ,. h. æ. v. D. a. T. 2. 0. (. 6. ). 3. S. L. 1. ½. /. 4. 5. F. N. V. B. -. K. I. G. ". O
INGREDIENSER150 g groft speltmel100 g sigtet speltmel1 spsk salt250 g hvedemel4 dl vand1 spsk honning5 g gær FREMGANGSMÅDEOpløs gæren i vand og rør speltmelet, honning og salt i
Speltbrød. Dette brød har jeg lavet efter opskrift fra Claus Meyer. Jeg lader brødet koldhæve i mit soveværelse, så jeg ikke behøver at dobbelthæve brødet om morgenen, som Meyer skriver
Jeg elsker duften og smagen af kanel. I går bagte jeg nogle små brød af 100 % sigtet speltmel og hvor jeg tilsatte remonce af smør, sukker og kanel indeni brødene samt sukker og kanel på toppen af dem
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
På utallige opfordringer kommer her opskriften på Lagkagehusets drømmekage. Til trods for de mange gode argumenter, har min drømmekage alligevel fået konkurrence af Lagkagehusets
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.