Kylling med spidskål,tranebær og mandelris På Food Festival opdagede jeg at mine smagsløg var yderst bitter-sensitive og forskeren i boden spurgte da også med det samme ind til “mig og kål” Grydelappens Herligheder
Pulled pork på den halve tid Så var det tid igen , men tiden rendte fra os , så vi bar nød til at give den færre timer. Men den blev ligeså god , så det gør vi fremover gladformadpigen
Æblemuffins med kanelMine skøre brødre, mor og jeg kaster gerne om os med citater ("Det er den lille Eigilmus, der er her") Stines Stenalderkost
Tunmousse for 3. gang og den skønne dressing Tunmousse er en favorit herhjemme. Yndlingsmoussen er denne, men på en hverdag laver jeg gerne denne version Livet i Rebelsig
Rødbedesalat I dag er rødbedesalaten lavet af mine egne rødbeder 1-2 dl græsk yoghurt. Rødbedesalat – af kogte rødbeder 1-2 dl græsk yoghurt 2 spsk let mayonnaise1 fintsnittet løg1 spsk rørsukker2 spsk eddikeSalt og friskkværnet peberCa Lones kager