D. e. n. w. k. d. h. a. r. t. v. æ. M. o. s. f. ,. i. l. u. y. g. m. ø. b. j. å. ). 8. 2. p. (. S. E. I. ". -. J. c. T. 4. 1. 3. V. K. L. B. R. F. /. A. 6. 0. G. H. P. 5. N. ½. 7. 9. z. á. C. O. ) l
I. d. e. n. u. g. h. a. v. N. t. o. b. i. l. k. y. (. r. ø. s. å. æ. ). ,. j. m. p. f. q. J. c. D. S. w. K. O. -. R. M. 2. 1. ½. C. 3. 6. 0. +. L. P. V. x. T. E. H. 8. U. z. 4. F. ) g
I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Her er en opskriftpålangtidsstegt nakkefilet med ovnstegte kartofler og fennikel sauce. Kom stegen oven på grøntsagerne og tilsæt vand / bouillon indtil at det ramme kødet
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget æbler, nakkekam, sprød svær. Læg stegen ovenpå, hæld vand i fadet, så det dækker æblerne, og sæt det hele i en kold ovn
Søndagen bød på regn og et vejr som mest af alt mindede om det efterår som lurer rundt om hjørnet. Men pyt for det byder også på hygge indenfor og det trængte jeg lige til
Andelår har godt af langsom tilberedning på lav temperatur. Vi lavede andelår i lørdags – langtidsstegte og med smag fra kardemomme, allehånde, ingefær, appelsin og et skvæt portvin
Svineskanken er en gammel kending, og den finder du opskriftenpå her. Opskrift. Varm smør på en pande og svits porren deri til de lige akkurat får en smule farve
Rør couscous i og læg låg på. Riv kødet fra hinanden og læg det på et fad. Langtidsstegt Lammekølle og Couscoussalat til 4 personer. Læg låg på og sæt i ovnen 4 timer ved 175 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.