Krydr med peber og lad farsen hvile en halv time i køleskabremoulade. Remoulade. 4 personer750 gram lyssej eller torskefilet1 løg75 g rasp, brødkrummer eller mel1 æg2 dl mælksalt og pebersmør og olie til stegningRemoulade75 g mayonaise1
Grønne frikadeller m. Min mor forsøgte ofte at narre grøntsager i os, ved at rive dem i farsen. Alligevel føler jeg mig da en lille smule hyklerisk, når nu jeg forsøger at overtale jer til at prøve disse grønne dunser Men de er altså helt vildt gode
grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Et par skefulde remoulade serveres til et par lune fiskefrikadeller og et stykke rugbrød med smør. Da jeg spurgte kæresten om, hvad han allerhelst ville have til aftensmad fredag, var svaret promte fiskefrikadeller
Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Min remoulade er ikke så traditionel, da jeg ikke kun bruger pickled grøntsager men også letkogte rå grøntsager, men det er jo en smagssag
Grøn smoothie. Den grønne smoothie er der jo bestemt ikke noget nyt i. Kære du. Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Grønsagsdeller med quinoa og broccoli. Fik du kogt lidt for meget quinoa, som ikke blev spist op. Så fortvivl ikke, da quinoaen egner sig rigtig godt til frikadeller uden kød
En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager. Skær løg i tern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.