Frikadeller – en lille forsmag på sommerenMed hasselbagte kartofler, og bagte rødbeder. Jeg syntes ikke rigtig at jeg har kunne mærke foråret, før jeg i mandags var ude ved nogle venner, og spise
S. å. e. r. d. t. v. a. æ. s. o. m. -. i. h. f. l. k. u. b. n. j. g. p. J. ,. ø. E. y. K. H. P. D. 2. I. 5. 0. 1. ½. c. (. ). 7. B. F. 3. L. 4. M. A. 6. d l
Jeg stødte på en gang "holdbarhed-udløber-meget-snart-frosne bønner" i fryseren den anden dag og kom i tanke om, at jeg gang på gang set andre madbloggere rose bønnefritter til skyerne og at jeg hver gang har tænkt, at det måtte jeg simpelthen prøve, for hvor gode kunne de her bønner lige være
Den anden dag kom jeg lige til at lave denne lækre salat, og gud hvor smagte den bare godt. . Jeg blev inspireret af Platdujour og de 2 pigers lækre blog, og så havde jeg bare en stor lyst til bagte rødbeder og feta, når nu vejret var så dejligt
En gang imellem kan rester være en inspiration til at gå i køkkenet. Vi havde en rest lækker lækker røget laksefilet, som vi simpelthen ikke kunne lade gå til spilde
Yndlingssalater. Hvem kan stå for en god gammeldags mormordressing med fløde. Jeg kan i hvert fald ikke og elsker denne salat, som består af få enkle ingredienser
Denne sommersalat passer perfekt til de varme sommerdage, og er inspireret af madprogrammet AnneMad. Agurk uden midteRadiserRød peberKapers ca 2 spsk (kan undlades)DildPurløgLøg/forårsløgLidt salt og peberCreme fraise 5%Agurk, radiser og peberfrugt skæres ud i små, mundrette stykker, kapers hakkes fint, dild, løg/forårsløg og purløg snittes fint, og ingredienserne blandes nu sammen med creme fraise, salt og peber
S. o. m. e. r. i. D. a. n. k. =. s. f. l. æ. g. ø. t. -. ). E. p. ,. d. F. h. u. b. ". v. å. R. Å. P. y. I. B. A. K. J. j. c. &. G. M. L. H. Ø. 1. 4. /. 3. 2. O
En af mine favorit salater er især Græsk salat. Sommertid, sol og varme er herhjemme = Skønne salater. 2 skønne salater med nye danske ærter, radisser og blomkål