N. o. r. m. a. l. t. e. j. g. i. k. s. æ. u. h. y. d. f. J. p. b. ø. ,. n. v. å. D. F. H. G. L. K. 2. I. 1. 0. 5. %. ½. 7. 3. C. c. R. S. V. 4. B. 6. 8
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til enven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Placér frikadellernepåen bageplade, dækket med bagepapir. Fedtstoffet har det med at sprøjte til alle sider – ja og apropos så bruges der bare rigtig meget fedtstof påpanden
Det er sundt, og en hurtig måde at få lidt frugt og bær på. Dette er også lidt af en sommer drik, men når man savner sommeren så meget som jeg gør, kan man godt drikke den året rundt
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
Så er det både dansk og LCHF, når det er bedst - frikadelleruden mel og hvidkål stuvet i fløde. Bland ingredienserne til en fars - den må godt være lidt våd
Klik for at sende som e-mail til enven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
500 g hakket kyllingefars 2 æg 4 spsk mel 1 1/2 stk salt 1/2 tsk peber 1/2 dl mælk 1 stort hakket løg 1 - 3 fint hakket frisk Chili Rør farsen sej med salt. Kommes påen mellem varm pande med margarine , jeg steger dem til de har taget flot farve og varmer dem færdig i ovnenpå 175 grader. 1 - 3 fint
-. -. -. -. -. -. -. F. o. r. e. n. m. å. d. s. t. i. k. ø. b. j. g. p. a. h. l. v. f. æ. ,. y. J. u. M. D. E. P. q. O. (. ). V. G. 3. 4. 5. 0. ½. 2. 1. c. L. S. T. /. R. x. B. A. w. X. C. I. W. H. %. K. N. ". <. 3 g
det må være minderne om trykhed og hygge med familien der påvirker det. Frikadellerne formes i den ønskede størrelse og steges ved middelvarme i en blanding af olivenolie og smør Ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.