Jeg har også været så våget at komme rosenkål i, men hvis du ikke er til det kan de undlades. Bagt græskar jeg ikke gå nok af, så det er med at nyde det når vi har det
Men næ nej, solen skinner – og det bliver den forhåbentlig ved med lidt endnu. I hvert fald, så er det blevet onsdag aften, og der skal en opskrift på på bloggen
Fetaosten kan udskiftes med gedeost, og bærerne med de pæneste de har i supermarkedet. Der er et utal af muligheder med de mange lækre råvarer, der er i sæson
Chevre chaud salat / Tærte med spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppemed æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast med gedeost og valnøddepesto
det hele på forhånd, men vent med at dryppe youghurt oghonning over til inden servering. Afkøl dem inden yoghurt blandet med salt og peber dryppes over sammen medhonningog persillen drysses på
Luk posen og ryst godt til alle græskarstykkerne er ´dækket med mel og krydderurter. Fra vores græskareventyr i weekenden havde jeg gemt nogle stykker af græskarkødet, så jeg også kunne prøve at få bagtegræskar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.