Bondemanden – i sin egenskab af jægersmand – nedlagde et rådyr i efteråret, så det endte med en helstegt dyrekølle, med kartofler, klassisk vildtsauce, bønnesalat (mere herom en anden dag) og en salat med nødder og solbær i en mild olie/eddike dressing
Efter at være optaget heraf, ridses stegen i sværen med en skarp kniv, indgnides i salt og peber og lægges i en varm bradepande, det brunede fedtstof hældes over ryg eller kølle, hvorefter den kogende suppe tilsættes
Tag dyreryggen ud (skal dækkes til) - hæld stegeskyen fra og skum den for fedt. spæk skåret i tynde skiver over kødet og stik dem fast med hele nelliker
Dyreryg - hvordan steger man sådan en. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.