Tilsæt melet og rør det sammen med magarinen med et piskeris. Tilføj evt lidt ekstra vand (fx fra kogtekartofler eller grøntsager), hvis du synes, sovsen er for tyk
Noget nyt får I også i dag, for jeg har for nylig stiftet bekendtskab med saltbagte kartofler. Bag peberfrugterne i ovnen det sidste kvarter sammen medkartoflerne (brug bagepapir)
D. e. t. r. i. k. s. å. ,. a. d. n. g. p. b. l. o. m. y. j. æ. I. h. f. v. ø. C. u. M. A. Ø. c. E. K. L. S. N. 2. 0. 5. %. 1. 4. /. F. -. 8. 3. 6. R. T. 7
Server krebinetternemed kompot af sødekartoflerog gulerødder og grønkålssalaten. Krebinetter. Snit grønkålen fint og vend den med hakket løg, salt, sort peber,citronskal, citronsaft og olivenolie
Panden dækkes med sukker i ca ½ cm tykkelse og der tændes for blusset. Så tilsættes smørret og der røres rundt indtil smørret er optaget i sukkeret - blandingen må endelig ikke blive mørkebrun
olivenolieVask kartoflerne, halver dem og kom dem i en skål med olivenolie, salt, citroner skåret i tyndeskiver, løg i kvarte, hvidløg der er let mast, grofthakket timian og rosmarin, halveret tomater og peberfrugter i grove tern
I. d. e. n. h. r. u. g. a. R. m. 1. 0. t. i. l. b. p. å. f. s. k. y. ,. o. v. æ. D. j. J. ø. T. C. ). G. (. c. 3. -. 2. M. S. L. B. K. 4. 5. 6. V. 7. 9. z. /. . A. H. F. ". O. ) g
Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader ogkrebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Kom den på en middel varm pande , med rigeligt smør og steg dem til de er flot gyldne. Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
Jeg gemmer dog oftest ikke spinaten, da der er risiko for, at jordbakterierne omdanner nitraten i grøntsagerne til nitrit, når man gemmer, hvilket er noget møg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.