Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter. Peberfrugt og aubergine lægges i lag i en passende form (en lille form, så der bliver lidt højde på den) og æg-mælk lagen hældes over
Det er tid for lidt nyt om spansk mad. Den serveres som forret, som pålæg i en sandwich, og frem for alt serveres den som tapas til et glas rødvin eller sherry eller evt
De fortrækker den del som sidder længst mod skinken, da den er magerest og mest lige i sværen. Grisens grovudskæring - Svinekammen er markeret med kasseI min "serie" om grisen er vi nu nået til Svinekammen, dvs
Opskriften er tidligere vist her på bloggen, men den fortjener bestemt en gentagelse. Den anden dag da "grisen" røg i ovnen orkede jeg simplethen ikke at marinere kødet - det kom i ovnen au natural
Derfor har nakkesteg brug for langsom og stilfærdig tilberedning, hvis fedtet skal smelte af, og senerne blødgøres med en smeltende mør steg som resultat
Faktisk sidder skinken og hamburgerryggen i hver sin ende af grisen – hamburgerryggen foran i nakken og skinken fra den øverste del af grisens bagerste lår
Mit gæt er at en snusfornuftig, fattig kone har haft en rest risengrød – som hun var for sparsommelig til at smide ud til grisene – prøvede at lave dem til noget spiseligt til familien i stedet
Det endte dog med at blive en rigtig grisegryde med hele tre slags udskæringer fra grisen. Både for at finde inspiration men også for at inspirere andre
Læg stegen i et ovnfast fad – ikke for stort bare lige nok til at rumme kødet. Det er både okser, grise, lam, kyllinger og kalkuner der bliver trukket – ja, sågar laks kan trækkes
Indehaveren Caroline forhandler fersk økologisk kød fra de bedste opdrættere i Danmark. Så var det frokosttid og vi ilede til Restaurant Kvægtorvet, hvor kokken Klavs Styrbæk havde tryllet skøn umami mad frem med Hindsholmgrisen
Det er sommer for mig og jeg elsker denne tid. Det er en oplevelse i sig selv at handle der og se de glade grise som løber rundt på marken og limousine kvæg som også nyder livet ude
Smagte fint, men hvorfor skulle det være jægergryde. Men mærkeligt nok har dagens fangst, de dage jeg har fået serveret jægergryde været grise og køer …
Det er svært at ”ødelægge” en hamburgerryg – du kan selvfølgelig tilberede den så længe, at den bliver tør og kedelig, eller du kan tilberede den for lidt, så den er rå
MEN MEN MEN – er håb endnu for mormor retten panerede koteletter – dog pimpet lidt op. Jeg vil sige, at skaftekoteletter er grisens svar på en god T-bonesteak
En af grundene til at det er blevet så populært er efter min mening fordi det bare smager helt fantastisk, er rimelig billigt at lave til mange mennesker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.