Julen nærmer sig og det betyder selvfølgelig hjemmelavede småkager. Opskriften indeholder kartoffelmel i, men det kan sagtens erstattes af almindeligt hvedemel
Småkagerne er sprøde, knasende og smager meget af lakrids. Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
E. n. s. p. r. ø. d. c. h. o. k. l. a. e. i. ,. L. C. H. F. t. g. j. v. f. ). J. b. u. m. S. å. 8. 5. 3. 0. (. -. ½. æ. 1. /. 6. %. R. 4. T. 9. P. D. 2
Sæt dejen på bagepladen i klatter – men god afstand da de flyder meget ud. Hæld melet i dejen og drys bagepulver og natron ned i melet – og fordel det i melet
Der skal være god afstand mellem klatterne, da de flyder meget ud. De er lækre, men der måtte være andre opskrifter, man kunne bruge sine overskydende æggehvider til
I min verden er bedstes småkager jo de bedste. Opskrift på Bedstes småkager. Det kan sagtens holde sig i køleskabet, så man kan godt have en rulle dej liggende på køl i denne juletid, til der kommer gæster eller til man bare må have frisk bagte småkager
Blandt disse er hendes citronsmåkager eller LemonDisse har min kone snakket om vi skulle prøve at bage selv til jul, da vi er blevet trætte af Finskbrød
Så kom efterårsvejeret endelig og her sidder jeg, med tykke sokker på, tændte sterinlys, en varm kop the, lyden af regn udenfor og duften af nybagte hasselnøddesmåkager i hele huset
Disse småkager er inspireret af Mia Sommers lækre veganske jødekager. De er perfekte til disse kolde og mørke decemberaftener, serveret sammen med en kop varm urtete, og de bevarer deres sprødhed når man dypper dem deri
At bage glutenfrit med succes kræver erfaring og viden, og jeg kan ikke bryste mig af at være i seriøs besiddelse af nogle af delene endnu, dog har jeg jo trods alt fået en del erfaring – både god og dårlig – med det glutenfri køkken
Jeg havde tænkt mig at bage et udvalg af julens forskellige småkager hen over de næste par uger, og jeg skal gøre mit bedste for at følge med, med opskrifterne her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.