Varm det hele igennem og smag retten til med salt og. Porrer, æbleogkarry passer rigtig godt sammen efter min (og mange andres smag) Her får du opskriften på en hurtig og nem hverdagsret, hvor der også er tilføjet mandler og æg
Det er ikke nemt, når det bare er en kedelig mandag med endnu mere kedeligt vejr. Jeg kan dog, som altid, få tiden til at gå ved at kigge rundt på forskellige madsblogsog finde inspiration
Kalkunbryst Æbler i tern Løg i tern Timian Smør Karry Salt Peber Rasp Mandelsplitter Kom smør på en panne og brænd karryen af , svits æblerog løg , salt og peber
Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
så pas på medkarry, der er mange forskellige blandinger og de varierer i styrke. man skal dog ikke overdrive med styrken, det fandt jeg ud af for noget tid siden
– Smag til med salt og friskkværnet peber (først til aller sidst). Den er proppet med grøntsager. Læg løgene lidt til side, kom lidt mere olie i gryden og svits karryen
Lun æblemosenog tilsæt tykmælk. Rør derefter gæren ud i massen, og tilsæt salt og olie. Rør fuldkornshvedemel og hvedemel i (gem til mel til senere) dejen skal være klistret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.