Hvor tit støder du på en pizza der både hører ind under "Low Carb", "Glutenfrit" og "Proteinfyldt". Nej ikke særlig tit, så her komme fredags-pizzaen, der hører ind under alle tre kategorier
OPDATERET. 10/8-2012Grove pølsehorn20 stk. 5 dl. kærnemælk50 g. gær1 tsk. salt100 g. smør (flydende let til madlavning og bagning eller smeltet smør)100 g
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
En lækker suppe og kyllingekødbollerne passer perfekt til. Ca. 4 personer1 dåse kokosmælk (minus ½ dl til kyllingekødbollerne)2 liter vand2 spsk flydende grøntsagsbuillon1 dåse hakket tomater1 kg gulerødder (minus 4 gulerødder, 3 til kyllingekødbollerne og en du gnasker af)500 g små tomater2 store håndfulde frisk spinat1 fed hvidløgKrydderier
Idag skulle min aftensmad være noget nemt og lækkert og dette er så resultatet. Falafel kan man selv lave, men idag valgte jeg at tage nogle fra fryseren som er økologiske og købt i fakta idag
Kopieret fra min gamle blog. Min aftensmad idag skulle være nemt og lækkert, uden at indeholde og kræve det helt store, så den havnede på pastasalat med tuncreme
Dette er kopieret fra min gamle blogKage. 2 æg 50 g rørsukker ca. 3½ tsk flydende SØD ½ dl olie ½ dl vand 75 g hvedemel 75 g fuldkornsspeltmel 3 tsk bagepulver 2 tsk presset citronsaft Lidt salt 3 tsk kanel 4 dl revet gulerod 200 g mørk hakket chokolade 70 g hakket hasselnødderHvad skal du gøre
-)Opskriften er fra en af mine ynglingsblogger, nemlig Twin Food. Jeg skulle bruge pesto til noget jeg ville bage idag, jeg bryder mig ikke om købe-pesto og da jeg har prøvet at lave denne før med mega godt resultat, blev det så den igen - også med mega godt resultat
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
5-6 stk. 200 g mel. 100 g hvedemel og 100 g fuldkornsmel1 spsk fibermel (kan udelades)1 god håndfuld grovvalsede havregryn1 tsk havsalt2½ dl mæl +/-½ dl vand +/-1 æg1 spsk rapsolieRør det hele sammen til en lækker dej, dejen må ikke være for tyk, så har den svært ved at sprede sig ud som en pandekage, tilsæt evt
Den dag jeg lavede dette stod menuen på. Kartofler i ovn m. barbecue Kylling med spinat og philadelphia og parmaskinke rullet udenom Råkost-salat med gulerødder, æbler, rosiner og mandler Koldsovs- Vi kendte ikke resultatet på forhånd
Forleden lavede jeg denne lækre pastaret fra min nye kogebog "Desperate Housewives kogebogen - saftige sager og lækre stege" (Gabrbielle Solis kapitel) til min kæreste og jeg, dog med almindelig pasta penne, da jeg ikke kunne få nogle med fuldkorn
Steges på panden, de skal vendes når det 'bobler ovenpå', det gjorder mine ikke, så da mine begyndte at se anderledes ud ovenpå vendte jeg dem og det passede som regel med at den stegte side havde fået en pæn farve