Kartoffelsalatmedkylling, bacon og karrydressing. Karryen indgår i en hjemmelavet karrypasta, som tilsættes kylling og kikærter og spises med naan brød til
Krydder kyllingenmed salt og peber. * Man kan bruge kun mælk eller kun fløde, men jeg synes det bliver lidt for fed hvis det kun bliver med fløde, og for tyndt og ikke så smagsfuldt kun med mælk
Drys over med rigeligt garam masala (indisk blandingskrydderi), karry og lidt chili. kyllinge fileter i youghurt et par timer (det gør dem meget møre), ellers tilbered dem med det samme
i det overskydende "saft" fra kødet, og tilsæt squash og rød peber, som steges med i yderligere ca. Opvarm en slip-let sauterpande eller en wok og steg chorizo og kylling, ind til kyllingen er gennemstegt - der behøves ingen olie
Drys med garam masala. garam masala. Kyllingelårmed ris og bønner. Pensl en grillpande med olie. Om man sætter stykker af kylling på spyd eller steger dem uden er kun et spørgsmål om serveringen, ikke smagen
Varm solsikkeolje i en gryte med sterk varme. Stek kylling og sopp i noen minutter. 1 stk kyllingfilet. 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'. 1 stk kyllingfilet. 10 dl hønsebuljong, jeg brukte vann og 2 beger 'Maggi Fond Cups, kylling'
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.