Jeg har gjort macaronsene røde, men det har nu ikke noget med smagen at gøre. Fintblendede mandler, kokos og mel blandes og røres godt sammen med de piskede hvider
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
Bland mandelmel og kakao og rør det sammen med de piskede æggehvider. Kom massen i en sprøjtepose med glat tylle (hvis du ikke har sådan en, kan du også bare klippe et lille hul i posen)
- i samarbejde med HARIBOFor som nogle af jer måske husker, så fik jeg for noget tid siden tilsendt en kæmpe omgang Chamallows fra HARIBO, som jeg fik lov at eksperimentere og "lege" lidt med
-) Så hvis du endnu ikke har forsøgt dig ud i macaron bagningens mysterie, så kan jeg kun anbefale dig at komme i sving og denne kombination er virkelig smækker lækker
- med en smule skråOg bare rolig, for der er hverken en rigtig skipper eller rigtig skrå i, men derimod små stykker af den dejlige lakrids fra haribo - skipper skrå
Der er betydelig mere “gods” i disse macarons, sammenlignet med dem jeg plejer at lave. Kom dejen i en sprøjtepose med en glat tyl, den jeg bruger er ca ½ cm
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.