26
cm (den bliver ret høj dog, så jeg valgte at dele den i to)
6
æg
3 dl
smagsneutral olie
2 tsk
natron
2 tsk
bagepulver
½ tsk.
salt
3 tsk
kanel
½ tsk.
muskat
½ tsk.
stødt nelliker
Ostefrosting
1 pk
philadelphia (alm. ikke light - kan også være buko naturel eller mascarpone ost)
100 g
usaltet smør
250-350 g
flormelis (alt efter ønsket konsistens)
Revet skal af 1 økologisk citron (evt. 2 hvis de er meget små)
Citronsaft af ½-1 citron (konsistens igen)
Pisk det hele sammen med spade-værktøj på røremaskine, eller bare med håndmixer. Sprøjt på/i kagen med sprøjtepose og tyl eller læg det bare på efter lyst.
I den gryde lægger du kaninen. Mimre, simre, simre. Kaninenudskiller nu en væske, og dette gør, at den kraftige smag af vildtforsvinder, og kødet bliver mere delikat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. O. r. a. n. g. e. c. h. o. k. l. d. 3. 0. s. m. ø. 5. u. 2. t. v. j. 4. æ. S. f. p. b. 7. 1. ½. ,. T. B. A. E. g
Ivinterferien var vi jo i Jylland hos mine forældre og vi havde en rigtigdejlig uge. Det var en uge hvor der både var tidtil oplevelser, men også til dage i nattøj og ikke andet på programmet end at bage en lækker citronmåne
Der er blevet lavet lidt mere påskepynt i hamaperler til grene, samt lidttilvinduet. Jeg har købt et påskeæg og kanin perleplade, som er brugt til ovenstående
Lidt af et brud på minespis så lokalt som muligtprincipper, men hvad – jeg drikker jo også te og spiseringefær, og det kommer heller ikke fra urtehaven
Jeg har trukket en vinder af det lækre sengetøj fra Milk Copenhagen, men først deler jeg en opskrift med jer på en dekonstueret glutenfri havregrynskage med marengs og lemon
Kylling, oliven, rosmarin, sennep og andet godt. Forberedelsestid. Tilberedningstid. Ja, en kanin havde nok været mere rigtig at bruge i denne ret, men de er sgu’ ikke sådan at få fat i
Har du krydderurter i køleskabet eller iurtehaven, kan du sætte prikken over i’et ved at tilføje en håndfuld hakkede urter, eksempelvispersille, dild, basilikum – eller en blanding
Når bare man sørger for at have råvarerne i orden - solmodne bøftomater, frisklavetravioli og salviedirekte fra “urtehaven” - så kan det bare ikke gå galt
Vi har een solbærbusk iurtehaven – så kan det mon betale sig at plukke. Juli måned er sommer – selvom det først er nu, at solen er kommet, så modner bær og frugter trods alt
Mintidligere chef Lene´s tvillingepiger. og så elsker de deres kaninLakrids. Lyse bunde, makron bund, blå bær creme med hvid chokolade og hindbær mousse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.