I går var bloggeren fra TYK MEN GLAD også blevet inspireret af selv samme pizza og så tænkte jeg, at det også måtte være tid for mig til, at komme i gang med bageriet
Selve pizzaen er ret simpel. Start med tomaterne. Røgetlaks. Røget ål. først lidt rucola, så fisk (ikke alle tre på én pizza, men blot den ene slags på den ene pizza, den anden på den anden osv
Opskriften hedder godt nok PIZZAmedrøgetlaks, men man skal lede længe efter den traditionelle pizzasmag, men det sagt, så smagte den utrolig godt, og den kan serveres på alle tider af døgnet, til brunch, frokost, snack og aftensmad
Pastaretten har en skøn smag af røgetlaks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Salat medrøgetlaks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Fordel dem på en tallerken sammen medlaks i små stykker, stykker af avocado samt rødløgsringe
Hjemmerøgetlaks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie. Pynt af med frisk dild. Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.