Brød

Brød

Opskrift På Gulerodsfranskbrød

Opskrift På Gulerodsfranskbrød

Derfor bagte jeg dette gulerodsfranskbrød, som tager udgangspunkt, i det franskbrød jeg bagte for er par måneder siden (tjek opskriften her)
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Da jeg gik i folkskole, købte min mor nogle gange de bedste gulerodsboller hos bageren. Bollerne med smør på - det var bare ren nydelse
Rugbrød / Stenalderkost

Rugbrød / Stenalderkost

Det her stenalderkostrugbrød er let at lave og så er smagen næsten som et helt almindelig godt kernerugbrød
Opskrift På Drømmemuffins

Opskrift På Drømmemuffins

I min klasse har vi en kageliste, så hver fredag skiftes vi til at tage kage med. I dag var det så min tur, og jeg valgte at bage drømmemuffins
Rugflûte med soltørrede tomater

Rugflûte med soltørrede tomater

Jeg forsøger generelt ikke at spise for meget brød, til gengæld må det så godt være ekstra lækkert, når jeg lader det indgå som en del af min aftensmad
Sprøde hjemmebagte knækbrød

Sprøde hjemmebagte knækbrød

Der er intet bedre end hjemmelavet knækbrød, og så er det endda rigtig nemt. I bokse kan knækbrødene holde sig i en uges tid
Anbefaling: Verdens bedste brød

Anbefaling: Verdens bedste brød

Når det ikke behøver at gå så stærkt om morgenen, ved jeg ikke noget bedre end at bage dette brød. Til gengæld får du et rustikt brød, der med sikkerhed vil imponere på brunchbordet eller som tilbehør til middagen
Foccacia eller Focaccia?

Foccacia eller Focaccia?

Opskrift Foccacia, focaccia italiensk brød. Når jeg søger på opskifter, finder jeg opskifter på det her italienske brød som staves foccacia og andre gange focaccia
Quesadillas med Serrano, Ost og Jalapenos

Quesadillas med Serrano, Ost og Jalapenos

E. n. s. u. p. e. r. m. ,. h. t. i. g. o. l. æ. k. d. a. å. D. v. b. c. f. ø. j. O. J. N. L. w. Q. '. y. S. 2. I. 6. 0. 1. 3. %. /. 4. ½. F. P
Verdens letteste stenalderbrød

Verdens letteste stenalderbrød

E. t. b. r. ø. d. i. l. e. p. å. f. m. n. u. h. g. a. s. k. M. æ. o. ,. c. v. O. j. B. -. D. S. T. 5. 1. 0. 2. 6. H. N. 7. I. /. R. ’