D. e. t. v. a. r. n. y. å. s. d. i. 2. 0. 1. 3. ). o. k. l. c. 9. p. u. ø. b. m. ,. æ. g. f. w. B. h. L. F. /. S. U. O. 5. 6. H. -. 8. 7. C. T. Y. P. (. z. R. M. x. '. q. 4
D. e. r. i. k. n. o. g. t. s. m. c. f. a. ,. d. å. l. v. ø. h. E. j. w. æ. u. b. p. H. P. S. L. /. -. (. 4. ). 2. 1. 3. ½. B. ü. K. 5. R. 6. 7. y. 8. F. 9. 0. V. ) g
W. a. u. w. d. e. n. i. s. r. b. k. ø. o. g. l. æ. ,. -. å. m. p. v. t. h. f. J. M. y. ". A. j. H. B. ü. D. (. 4. ). 7. 1. 0. %. 2. S. ½. P. R. 3. L. c. 5. T. 6. 8. F. 9. é. I
Gourmet ris a la mande, moderne ris a la mande. (6-8 små portioner). Hvorfor skal ris a la manden altid serveres i en stor skål, hvorfor kan den ikke anrettes pæn og æstetisk
Synes tit at fløde desserter offtest kan blive rigitg tunge, når man har spist både forret og hovedret, og offest skal der lidt syre til, for at de føles lettere at spise, så her kommer der et bud på en yoghurt panna cotta
I weekenden benyttede vi os af det gode vejr og inviterede vores gode venner til grillaften. I et nyhedsbrev fra Odense Marcinpan havde jeg netop fået denne opskrift tilsendt
Sidste weekend var jeg en tur i København sammen med min skønne kæreste. Vi var til et arrangement hele lørdagen og ankom til Nørreport om aftenen, hvor vi skulle videre hjem til en veninde og hendes to børn som var så søde at have os boende under vores ophold