2 personer. 20 minutter. 2 små laksefileter uden skind. 2 plader butterdej. Tag butterdejspladerne ud af fryseren og læg dem på en bageplade med bagepapir i 20 minutter inden du går videre med projektet. Læg dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. Relateret 2 personer. 2 små laksefileter uden skind. 2 plader butterdej
Så er det vist (endelig) tid til en opdatering igen. Tiden flyver afsted med veninde aftaler, arbejde og skole, og inden man ser sig om, har vi ramt sommer
Rul en plade butterdej ud og smør osteblandingen på, hvorefter små laksestykker kommes på toppen. 2 plader butterdej300 g tilberedt laks500 g. tørret oregano200 g. 2 cm kant være fri hele vejen rundt. Kom anden plade butterdej over og luk den sammen hele vejen rundt med den 2 cm fri kant. Lav et par snit i toppen af dejen, og kom den i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 2 plader. 200 g
Retten skulle bestå af indbagtlaks og spinat. Ledsaget af den salte laks og spinaten indeni skabes der en utrolig lethed samt en intens smag af fisk og spinat
Indbagtlaks i kartoffelmos. En sund og lækker måde at spise indbagtlaks på. Køles af, og derfra tager det ca 15-20 min at forberede den indbagtelaks, før den skal klare sig selv i ovnen i 35 min, og du kan forberede madpakker, salat, dække bord, vaske tøj o
Spinat, laks og citrusfrugter, går rigtig godt sammen. Skinnet fra laksen tages let af med en kniv. Filodejen ligges på et stykke bagepapir på en bageplade, og den hele laks kommes ovenpå
Denne gang er der spækket lidt mere op med krydderierne og laks er tilføjet. Når du har lagt det nederste lag, ligger du en skive af laksen (uden skind) på kartoffelmosen og topper med hytteost/spinatfyldet
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften. I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes
og 2. Her får du opskriften til 16 store eller 20 mindre stykker. 3 pakker Oreo kiks (42 kiks i alt). 250 g creme fraiche 38%. I en foodprocesser blander du 24 kiks med 75 g smør og kører rundt, til massen er helt pulveriseret/smuldrende. 20×30 cm beklædt med bagepapir. Hak/knus 12 Oreo kiks ganske groft og stil til side. -) 3 pakker Oreo kiks (42 kiks i alt). 250 g creme fraiche 38%
I sidste weekend blev denne bombe af en indbagt kylling serveret til nogle skønne gæster. – Der kan afgives lidt væske fra denne indbagte basse og for at få væsken væk, skal det kunne løbe igennem bagepapiret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.