Fisk

Fisk

Bagt laks Italian style

Bagt laks Italian style

Lækker middelhavs inspireret ret der giver helt anderledes smagsindtryk til fisk og et nyt pift til laksen
Laks marineret i soya/tomat/lime

Laks marineret i soya/tomat/lime

Dem der følger min blog ofte, er nok klar over, at jeg er stor fortaler for at spise mere fisk, specielt fede fisk som laks

Laksefilet på grøn bund

Fisk er super for vores sundhed, og laks er ingen undtagelse. Laks er en salt- og ferskvandsfisk og er karakteristisk for sin lyserøde farve
Fiskefilet med rejesalat

Fiskefilet med rejesalat

Søndagaften bestod aftensmaden af ikke mindre end en rugbrødsmad med en smørstegt paneret fiskefilet
Ovnsbakt torsk m/pesto ☼

Ovnsbakt torsk m/pesto ☼

Skjær fisken i jevnstore stykker og dryss dem med salt. Skyll saltet av og tørk fisken.   Smør pesto over fisken og bak i stekeovnen i ca
Lækker laks.

Lækker laks.

J. e. g. k. a. n. r. i. t. o. d. l. s. U. h. m. M. j. ø. b. f. N. B. u. D. v. ,. p. å. I. 3. æ. (. S. ). -. O. P. /. R. 1. E. A. 2. c. T. 8. 0. C. y. G. K. ". V. L. H. ½. 7.  g
Pasta med Rejer i Tomatflødesauce

Pasta med Rejer i Tomatflødesauce

For nylig købte jeg nogle kogebøger i Kvickly, som jeg længe har haft kig på. De hedder alle sammen noget med "Spis xxx" og koster normalt 49 kr
Pasta med Laks i Flødesauce

Pasta med Laks i Flødesauce

Pasta er lørdagsmad. I hvert fald om lørdagen. ) Ej, jeg elsker bare pasta, og hvem gør ikke det. Denne version er ret langt fra den sædvanlige carbonara eller bolognese, men den er super lækker her i foråret/sommeren, og ligger ikke så tungt
Pasta med laks og flødesauce

Pasta med laks og flødesauce

Denne gamle traver fra det aarhusianske cafemiljø, og sikkert også mange andre steder i Danmark, kan smages super, hvis man bare søger for, at have noget friskhed i retten, der kan spille op mod laksen og flødens fedme
Ovnbagt laks med sød chilisauce

Ovnbagt laks med sød chilisauce

Drys citronpeber på laksen og riv derefter citronskal over fisken. 1/2 side laks2 tsk. citronpebercitronskal, fintrevet1/2-1 dl