Grilledepeberfrugter har en skøn, sød smag når skindet er brændt af, og mojo smager vidunderligt som supplement til alt fra brød og grøntsager til oksekød og kylling
Den anden dag stod menuen på Kebabspyd, grilledepeberfrugter og majskolber. Rens peberfrugterne, snit dem på langs fra bunden (mens de stadig hænger sammen i toppen) og skrab kerner og indmad ud
Pensl peberfrugterne på yder og inderside med olivenolie, drys lidt salt på indersiden. Lækker græsk inspireret ret der er en all-in-one, der giver en helt fantastisk smag der bringer en tilbage til de græske øer og bringer minder frem fra ferierne
Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef 1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr
Måske hænger det sammen med, at det altid er min mand der laver denne ret og det er jo bare skønt at blive forkælet med lækkert mad lavet af andre, men smagen er altså også bare i top i disse fyldte peberfrugter og så er de ovenkøbet smukke og farverige at se på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.