Slå dejen godt sammen - den skal være blød og smidig. Jeg har længe haft kig på en opskrift fra Arla på nogle Kærnemælksbrød med hvidløg og persille, og da Tommi havde fødselsdag fik jeg mulighed for at bage dem
Dette er både opskriften på en ny fredags-livret og en rigtig god ide til en rest chili con carne. Chili con Carne med Hvidløgsbrød til 2 personer. Bag i ovnen 5-10 min ved 200 grader til brødet er gyldent
Og i dette tilfælde var det hvidløgsbrød. Grove hvidløgsbrød. - 200- 300g Hvedemel (Gem 100g og tilsæt, hvis dejen er for blød). - 100g Grahamsmel. - 75g Fuldkornshvedemel. - 25 g gær. - 2 tsk. - 1 tsk. - 2 dl vand. - 60 g Olie. - 2 spsk. Form 20 boller og lad dem hvile 5-10 min. 20-30 min. Bag brødene ved 180 grader varmluft i 5-8 min. - 20 g Smeltet smør. - 10 g Persille (Jeg brugte det frisk fra frost. - 3 fed Hvidløg
Men man kan selvfølgelig bruge kød, som man har lyst - skinke, oksekød, pepperoni osv. Så er de sidste forberedelser til Roskilde ved at være på plads, og i morgen drager jeg af sted mod djævleøen
lidt rapsolie - eller en smagsneutral olie. Findes der noget så godt som hvidløgsbrød til maden. Vi fik en utrolig stor lyst til hvidløgsbrød, men havde ikke nogen i nærheden, dog havde vi købt nogen fuldkorns rugbrødsboller, som vi skulle have til morgenmad, dagen efter, og valgte at dele sådan en bolle
Med hjem fra Food Festival købte jeg et øko-græskar, bolche-beder, lilla gulerødder, en pose øko-tomater med en masse forskellige slags i, to unika oste – en havgus og en gammel knas, gode danske æbler og et lilla blomkålshoved
PASTA MED HVIDLØG, BASILIKUM OG TOMAT2 pakker frisk pasta3-4 fed hvidløg i tynde skiverChiliflagerEn masse basilikumEn bakke Cherry tomater eller San Marzano tomaterOlivenolieSaltFrisk parmasanKom pastaen i kogende saltet vand i et par minutter (følg anvisningen på pakken) hæld vandet fra gennem dørslag og lad pastaen dryppe af. baguettes (dem til 4-5 kr. Olie3-4 kviste frisk rosmarin2 fed presset hvidløgLidt salt - pas på ikke at bruge for meget, da parmasanen er salt i sig selvBrødene skæres i skiver, så de får en bred overflade. Smør brødet med olie/parmasanblandingen og bag ved 225 grader i en forvarmet ovn i 4-5 min. 3-4 fed hvidløg. 3-4 kviste frisk rosmarin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.