Endnu en god sommersuppe, nemlig kold hvidløgssuppe. Ingredienser. 1/4 l olivenolievand6 fed hvidløg250 g smuttede mandler1/2 franskbrød opblødt i vandsalt150 g søde vindruer2 spiseskefulde vineddike brødet blødes op i en halv timei blenderen blandes brød, hvidløg og lidt oliehæld det over i en skålblend mandler med lidt olie, vineddiken, vand og saltbland det hele sammen i skålen og stil det i køleskabet i et par timerved servering kan man evt
Samtidig laves der forskellige salatvariationer over eksempelvis den italienske ret vitello tonnato (kalvekød med tunsauce) og den spanske mandelsuppe ajoblanco
Jeg kan anbefale en meget flad paletkniv som den der kan anes på billederne herunder, det letter arbejdet med veganske frikadeller 200 g svampe champignon (gerne brune), Porto Bello, Porto Blanco, shiitake eller en blanding
Det ER bare en af mine favoritter og er blevet lavet utallige gange herhjemme. Den er en sikker vinder når vi får gæster, og vi har faktisk formået at spise det tre gange på en uge uden at det bliver kedeligt
Et skib kommer lastet…med tapas fra AjoBlanco. AjoBlanco. Langt fra turistområderne – i det lille, hyggelige, alternative kvarter Isola – ligger der en spansk tapasbar kaldet AjoBlanco
The Italian for aioli is "aglio," the Spanish is "ajo" and "allioil. A Dictionary and History of Cooking, Food, and Beverage Terms by Linda Stradlya la (ah lah) - It is French for "in the manner of," "in the style of," and "according to" In cooking, this phrase designates the style of preparation or a particular garnish
Jeg kan anbefale en meget flad paletkniv som den der kan anes på billederne herunder, det letter arbejdet med veganske frikadeller 200 g svampe champignon (gerne brune), Porto Bello, Porto Blanco, shiitake eller en blanding
If cooked it is usually called picante. Sachet d’ Epices – The term means “bag of spices” and consists of whole peppercorns, parsley stems, bay leaves, whole thyme leaves, and fresh garlic (wrapped in a bag of cheesecloth and suspended in the pot with butcher’s twine)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.