Det var oplagt at forsøge sig med en hjemmelavetpesto. Grov hjemmelavetbasilikumspesto. Jeg har godt læst, at en hjemmelavetpesto smager meget bedre end en købt, men jeg har egentlig bare tænkt, at det nok var noget opreklameret gøgl
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En pizza medmedpesto er en pizza medpesto – enkelhed er som altid kodeordet. Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa. Jeg elsker hjemmelavetpesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne
Du kan erstatte basilikumbladenemed enten persille eller rucola, men så kan den skarpe smag godt forstærkes, og derfor vil jeg anbefale at bruge mere parmesan og citron, da det kan neutralisere bitterheden
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Herefter tilsættes grana-ost og hvidløg, og pestoen røres sammen med en ske. Denne opskrift er lavet med økologiske solisikkekerner i stedet for pinjekerner, så også nøddeallergikere kan spise med
Jeg skulle bruge pesto til noget jeg ville bage idag, jeg bryder mig ikke om købe-pesto og da jeg har prøvet at lave denne før med mega godt resultat, blev det så den igen - også med mega godt resultat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.