Fakta. Mayonnaise, som vi kender den, stammer fra Provence i Frankrig og er en videreudvikling af den spanske dressing aïoli, som betyder hvidløg og olie
Selv en hulemor kan have dage, hvor det med maden bare skal gå stærkt. Her den anden dag besluttede vi os for en god gang salat og så et par pølser på grillen
tærte med løg, kartofler og ærteskud. ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Flere kartofler til middags bordet. Saltbagte kartofler med salsa verde og hakkebøf500 gr nye kartofler1 dl havsalt500 gr hakket oksekød1 spsk smør1spsk olieSalsa verde1 fed hvidløg2 spsk kapers2 spsk syltede cornichoner1 spsk grov Dijon sennep1 spsk rødvinseddike1 dl olivenolie1 lille bundt bredbladet persille1 lille bundt basilikum1 lille bundt mynte1 lille bundt dildSalt og peberTænd ovnen på 200 gr
Forleden dag lavede jeg saltbagte kartofler. Uhmm de smagte altså godt. Man skulle tro at kartoflerne blev over salte, men dt gør de overhovedet ikke, men de får en dejlig bagt smag
Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød. . Så burde du prøve disse super gode parmesan kartofler med basilikum pesto