På med bønner og bok choy. 2 bok choy. I mens kyllingen/sauce hygger sig deler du hver bok choy i halve, som derefter deles i yderligere 4 stykker. 2 bok choy
Nogle steder hedder den pak choy, nogle steder bok choy eller pak choi. 4 blade pak choy. I denne opskrift er brugt en bladgrønsag, som ikke bliver brugt så meget i Danmark
Pak choy faller sammen, som spinat. Stilken av pak choy kuttes og skjæres i biter. 200 g pak choy. Tilsett pak choy og vårløk, stek i 5 minutter under omrøring. 200 g pak choy
Snit Bok Choy groft på skrå. Derefter tilsættes bok choy kålen som steges under jævnlig omrøring i ca. Inden servering drysses kyllingespydene med de let-ristede sesamfrø og anrettes med bok choy salaten og limebåde til
- og dampet bok choy. Jeg kan bedst lide når bok choy har et godt bid, og derfor overhælder jeg dem alene med kogende vand, da der i princippet ikke skal mere til
Får du ikke tak i bok choy går det alltids an å bytte den ut med f. pak choy-bladene i to på langs. Tilsett paprika og bok choy i kjelen, og varm opp til pak choyen har falt sammen og blitt gjennomvarm
og server den lækre varme bok choy salat med andebrystet. 500 g bok choy skåret groft. Varm soyaen op og lynsteg ingefær, hvidløg, bok choy og sesamfrø i 3 min. 500 g bok choy skåret groft
Herefter tilsættes spinat/bok choy. Anvendes frisk spinat eller bok choy tilsættes nudlerne samtidig. 150 gram frisk eller frossen spinat, bok choy, choy sum eller lign
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.